Coldplay пуснаха новото парче "All I Can Think About Is You" (аудио)

Coldplay представиха чисто новата си песен "All I Can Think About Is You", част от предстоящото да излезе EP Kaleidoscope. Песента, която започва с лека бас линия се развива до хипнотична кулминационна точка, вече е достъпна във всички дигитални платформи за слушане и теглене. Към парчето Coldplay пуснаха и впечатляващо анимирано текстово видео, режисирано от I Saw John First.
 
 
Групата потвърди и финалния траклист на Kaleidoscope, което ще бъде достъпно за слушане и сваляне на 14 юли, и издадено на CD и LP на 4 август:
1. All I Can Think About Is You
2. Miracles (Someone Special) - Coldplay & Big Sean
3. A L I E N S
4. Something Just Like This (Tokyo Remix) - Coldplay & The Chainsmokers
5. Hypnotised
 
EP-то е продуцирано от Rik Simpson c Daniel Green и Bill Rahko и включва нова версия на хитовото парче на Coldplay с The Chainsmokers "Something Just Like This", записана в Токио през април. В записа влиза и "Miracles (Someone Special)" с детройския рапър Big Sean. Друга нова песен е "A L I E N S ", написана от Biran Eno и продуцирана от Eno и Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon).
 
Brian Eno и Peter Chivers създават и приложение към песента "Hypnotised", част от ЕР-то. Приложението дава възможност на феновете да играят на фона на песента, която излезе през февруари, на концерти или вкъщи. Приложението може да бъде изтеглено напълно безплатно от coldplay.com/app.
 
Турнето на Coldplay A Head Full Of Dreams Tour започна отново миналата седмица в Мюнхен и ще отведе групата на серия от стадионни концерти в Европа и Северна Америка това лято. Бандата ще се включи и в Global Citizen Festival в Хамбург на 6 юли. 

Свързани новини

Chris Martin с нова любов

11.08.2017

Два нови сингъла от Coldplay

17.07.2017

Coldplay пуснаха клипа към "Amazing Day"

06.01.2017

Coldplay - “Live From Spotify London”

19.12.2016

Coldplay - "Everglow"

13.12.2016

Коментари


flash