David Guetta и Justin Bieber се обединяват за парчето "2U" (видео)

Известен със съвместната си работа с всякакви суперзвезди, David Guetta се обединява с Justin Bieber за последния си сингъл "2U".
 
 
Глобалните суперзвезди David Guetta и Justin Bieber имат невероятната способност да превръщат всяка песен в оглавяващ класациите хит, което е видно и в "2U". Отново споделяйки с нас магията си, световноизвестният продуцент остава верен на типичния за творчеството му микс от електронни и градски бийтове; в тях преливат отличителните вокали на Justin Bieber, за да представи песен, която гарантирано ще се превърне в химна на лятото, и ще се слуша още дълго след това. Сътрудничеството между двамата музиканти със сигурност е една от най-вълнуващите колаборации тази година.
 
David Guetta сподели: "Justin има уникален глас и толкова уважавам таланта му, както и изборите му. Пое много рискове, за да преоткрие себе си в творчески аспект, и го направи по невероятен начин. Много съм горд, че най-сетне споделям песен с него. Чувствам, че "2U" е невероятно съчетание от емоционална енергия и огромна мелодия, съчетана с остри звуци."

Свързани новини

Justin Bieber е тръгнал на психотерапия

13.02.2019

David Guetta - "Say My Name"

21.11.2018

Justin Bieber се ожени

03.10.2018

David Guetta издаде своя нов албум 7

20.09.2018

Jason Derulo с нов сингъл

24.08.2018

Коментари


flash