JCY и Sisqó представят легендарната "Thong Song" (аудио)

След цяло десетилетие като най-доброто DJ дуо в Осло, Patski Love и Chris Stallion, по-известни като Club Juicy, направиха още една крачка, подтикната от любовта им към музиката. През 2015 се обединиха с RykkinnFella (Karpe Diem, Isac Elliot), за да сформират триото JCY. През лятото на 2016 новосъздаденото трио пусна дебютния си сингъл с Cal (Frida Amundsen), и от тогава не са дръпнали крака си от педала на газта.
 
След 8 милиона преслушвания по цял свят и 14 седмици, прекарани в Тop 50 Spotify Norway, JCY обединяват сили с легендарния Sisqó. Звездата, която стои зад мега хита от 1999 "Thong Song" така и не презаписва парчето, до момента, в който JCY не го приканват в студиото. JCY скоро ще заминат за Флорида, за да заснемат клипа, в който ще участва и самия Sisqó.
 
 
Зад артистичния псевдоним Club Juicy стоят Chris Stallion и Patski Love (също познати като Chris Welsh и Patrick Hauge), които са виновни за стотици партита в и около Осло. Клубните гурута не задържат таланта си да създават пълнещи дансингите денс парчета за себе си – споделили са скандинавските си творби с меломани в Ню Йорк, Лас Вегас, Лос Анжелис, Париж и Берлин.
 
През последните няколко години Club Juicy са изпълнявали за и с артисти като Snoop Dogg, The Chainsmokers, Calvin Harris, Lil Jon, Major Lazer, Zedd и Steve Aoki.

Свързани новини



flash