Ariana Grande и приятели с благотворителен концерт в памет на жертвите от Манчестър

Ariana Grande се завръща в Манчестър, за да изнесе благотворителен концерт "One Love Manchester" в подкрепа на семействата, пострадали от атентата в града след концерта на изпълнителката на 22 май 2017. Събитието ще се проведе в Emirates Old Trafford Cricket Ground. Продажбата на билетите стартира на 1-ви юни.
 
Към Ariana Grande ще се присъединят някои от най-големите имена на световната музикална сцена - Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That, Niall Horan и др. Концертът ще бъде излъчен по телевизия BBC, радио BBC и Capital Radio Networks. Благотворителното шоу ще бъде стриймвано и в дигитална платформа, която ще бъде обявена малко по-късно.
 
Всички приходи от продадените билети ще отидат във фонда We Love Manchester Emergency Fund, създаден от Общинския съвет на Манчестър с подкрепата на Британския червен кръст в помощ на пострадалите семейства. Всички фенове, присъствали на концерта в деня на атаката, ще получат безплатен билет за благотворителното събитие. 
 
В отворено писмо в социалните мрежи Ariana Grande споделя: "Моля се за семействата на всички жертви. Няма нищо, което аз или който и да било друг бихме могли да направим, за да премахнем болката. Но ще подам ръка на всеки, който има нужда от моята помощ и подкрепа." 
 
Писмото на певицата продължава със следните думи: "Няма да се откажем от страх. Няма да позволим случилото се да ни разедини. Няма да позволим на омразата да ни победи… В отговор на случващото се трябва да се обединим, да си помагаме, да се обичаме повече, да пеем по-силно, да бъдем по-мили и щедри от преди."
 
"Музиката е създадена, за да ни лекува, за да ни събира, за да ни прави щастливи. И така ще бъде и в бъдеще. Ще продължим да отдаваме почит на всички, които загубихме, на техните близки, на моите фенове и всички засегнати от тази трагедия. Те ще са в сърцето ми и ще мисля за тях всеки ден през остатъка от живота ми."
 
#WeStandTogether

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

01.09.2021

Ariana Grande пристана

18.05.2021

The Weeknd и Ариана Гранде са номер 1

05.05.2021


flash