Маги Джанаварова посреща лятото с баладата "Сама" (видео)

Маги Джанаварова посреща лятото с ар енд би баладата "Сама". След повече от две години работа по песента, почитателите вече могат да й се насладят, заедно с красивото арт видео, което показва красотата на българската природа.
 
"Един ден Нора Караиванова за пореден път ми сподели, че е написала нова песен и ми предложи да я чуя. Аз се буквално се влюбих в нея и всеки път, когато се виждахме исках да ми я пуска. И след един ден в студиото на Dexter, тя ми каза: "Подарявам ти "Сама", искам да ти я подаря!". Това е един от най-хубавите подаръци, които някой някога ми е правил!", разказва Маги Джанаварова.
 
 
Видеото на "Сама" е заснето в красивите гори на село Владая, разположено в северозападните поли на Витоша. Именно там целият екип открива природната картина, която в допълнение с арт инсталациите, дело на Дия Николова най-добре ще предаде цялата емоция, която носи проекта. Във видеото за първи път Маги Джанаварова свири на виолончело, което до момента не беше използвала в музиката си. 
 
"Работихме по "Сама" много дълго време. Въпреки, че предстои лято, реших да я пусна точно сега, защото такова е силното ми вътрешно усещане. Аз имах определена насока, в която да се развие песента - исках да е тежко ар енд би, това е любимият ми стил музика. Надявам се хората да усетят цялата любов и емоция, която вложихме в проекта", споделя още певицата.
 
"Сама" е по текст на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музика на Нора Караиванова и Васко Иванов-Dexter, и негов аранжимент. За видеото към песента певицата се довери за пореден път на режисьора Виктор Антонов-Rikk, оператор е Радослав Гочев.

Свързани новини

Маги и Нора с общо парче

17.10.2016

359 HipHop Awards 2015: номинираните

16.01.2015

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

28.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

27.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

22.08.2014


flash