Търси в сайта...

[Видео] Feder пусна клипа към "Back For More"

Feder представя официалното видео към песен "Back For More", която пусна наскоро. 
 
 
Заснето от френския режисьор и кинематограф Julien Paolini, видеото представя красива Сицилия, в която се развива приказка за любовта, породила се въпреки всичко. В "Back For More" чуваме гласа на Daecolm, който също участва във видеото, добавяйки още повече позитивно звучене към лятното парче. 
 
 
Feder е родом от Ница и извоюва мястото си на мейнстрийм сцената с поп-хаус продукциите си. Той стана известен през 2015 с песента "Goodbye" с Lyse, която се превърна в страхотен хит, оглави iTunes класациите в 28 държави, има платинен статус във Франция, Холандия, Италия, Швейцария, Русия, Белгия и Турция и е на 50 място по най-търсени песни в Shazam от началото на платформата. Следващата песен "Blind" от 2016, в която участва Emmi, влезе в плейлистата Spotify Spotlight за 2016. 
 
 
Третият сингъл на изпълнителя "Lordly" също получи платинен статус, а видеото му има над 40 милиона преглеждания в YouTube. С тези три песни Feder си спечели 250 прослушвания из платформите. В момента продуцентът живее в Париж, а емоционалната му музика е харесвана от световно известни DJ като David Guetta, Robin Schultz и Martin Solveig. Hаскоро той взе статуетката за Best New French DJ на  NRJ DJ Awards.  

Свързани новини

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Ново от Feder и Ofenbach

28.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020

Feder - “Control”

23.11.2018


flash