[Видео] Bobo & The Gang представят новия си албум Говори, чуй първия сингъл

На 30 март, четвъртък, в клуб Терминал 1 в София Bobo & The Gang ще направят концерт-промоция на новия си албум Говори. Малко след 21:00 часа феновете на групата ще имат възможност да чуят неиздавани до момента парчета. 
 
В албума са включени общо 10, като само няколко от тях са познати на публиката. Специални гости на концерта-промоция ще бъдат британското женско дуо HanLei. На сцената заедно с момчетата от Bobo & The Gang ще видим и чуем DJ Skill, Димитър Льолев (саксофон), Владислав Мичев (тромбон), Волен Милчев (вокал), a DJ сетовете ще бъдат на Unkle Billy и Мартин Михайлов. Още една изненада ще е на разположение за всички, които ще присъстват в нощта на 30 март - Special merchandise by DJ Marten.
 
Преди броени дни излезе пилотният сингъл към албума Говори – "Не знам".
 
 
Bobo & The Gang е първият по рода си хип-хоп проект с бенд от live-музиканти в България. Момчетата от групата показват своето виждане за този стил с изцяло авторска музика и рими на български език. Бандата свири заедно за първи път през 2010 на "Grolsch Block Party" в София.
 
През 2012 участват на фестивала "SPIRIT of Burgas", където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte, Tinie Tempah и Busta Rhymes. След редица концертни и клубни участия отново се качват на голяма сцена, но този път с Jessey J в зала "Арена Армеец" София. Два месеца по-късно подгряват хип-хоп звездата KRS One.
 
В началото на 2014 групата пуска официално в YouTube първия по рода си хип-хоп концерт от поредицата StudioLive. След успешната серия от осем видеоклипа, записани и заснети в натурална студийна обстановка, групата участва активно в почти всяко значимо събитие в страната. Oтново през 2014 Bobo & The Gang подгрява Stereo MC’S на "Ficosota Festival".
 
 
През 2015 бандата свири с някой от новите и актуални имена, като De-Yo, Acantha Lang, Bllosom. Bobo & The Gang подгрява и Jose James на "А то Jazz Festival" София. В същата година бандата свири заедно с Blackstreet на част от европейското им турне, включително и в България. Имат и клубно участие тук заедно с Mystikal.
 
През 2016 изявите на бандата продължават в съвместни участия, заедно с имена като Reverie, Dj- Lala, Truth Hurts (USA), Hanlei (UK). Миналата година групата започва и работа по новия си албум Говори, включващ неиздавани досега парчета. 
 

Свързани новини

Bobo & The Gang с концерт довечера

13.11.2019


flash