Лео и Играта с нов сингъл - "Филм" (видео)

Фатална жена оплита в мрежите си Лео и Играта в луксозна хотелска стая, а след като ги упоява, бързо прибира всичките им ценности. Това е само част от сюжета на клипа към най-новата песен "Филм" на Лео, Играта и Бате Пешо. Парчето направи своята премиера вчера и се превърна в неочаквано изключение от музикалното амплоа, в което феновете са свикнали да виждат тримата рапъри.
 
 
"От време на време всеки от нас има нужда да покаже какво има в душата си с по-сериозни песни. 80% от дуетите ни са весели, за купона. Но преди години, когато започнахме заедно с Играта, първата ни песен беше сериозна и социално обвързана. Казваше се "Да, да, да". Съвпадение или не, в нея участваше и бате Пешо", припомня самият Лео. "Идеята за песента е на Играта. Един ден дойде в студиото и не беше на кеф. Викам му: "Брат, тук имам един бийт да чуеш, може да ти пасне" и той веднага изскочи с припева и куплет. Толкова ми хареса, че се самопоканих в песента", разказва пък Бате Пешо.
 
Клипът към "Филм" е дело на Васил Даскалов и екипа му, а идеята за сюжета му пък е на Лео. В горещите сцени се откроява красивият модел Сузана Мирчева, за която това не е дебют пред камера. "Да снимаш с тези хора е като смехотерапия. Всеки един от тях е много различен, но се допълват перфектно. Общо взето най-трудният ни момент беше... докато чакахме да дойде храна в почивката между снимките", разказва самата Сузана. Явно хубавицата е успяла да омагьоса музикантите, като самият Лео казва за нея:" Може да неутрализира с очи. Прилича на котка, но е опасна като кобра. Не беше лесно да снимам с нея на 10 см от лицето ми. Беше горещо, но напълно професионално".
 
С новата си песен Лео, Играта и Бате Пешо обаче засягат един от основните проблеми на съвременния млад човек – загърбването на реалния живот за сметка на интернет общуването. "Жалко е да видя как телефонът стана част от нас. Мисля, че много хора губят ценно време заровени в него. Виртуалността трябва да има ясна граница от реалността", категоричен е в посланието към слушателите си Играта. 
 
Тримата са изпитан с времето екип. "Един ден ми звънна Лео с думите: "Пешо, айде да работим! И така се започна. И с двамата се работи толкова леко, приятно и весело, че не съм усетил как сме изковали 9 години съвместна продукция",  припомня Бате Пешо.

Свързани новини

"2024 е моята година", казва певецът

09.01.2024

Отново не изневери на стила си

15.12.2023

Лурдес Леон е достойна щерка на майка си

20.10.2023

Дрехите на Джак Доусън - на търг

04.10.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023


flash