Леонардо Ди Каприо забелязан на среща с малката сестра на Кейт Мос

Леонардо Ди Каприо и този път не изневери на стила си. Той беше забелязан в компанията на красиво младо момиче.

Световните медии смятат, че са уловили вечния холивудски ерген в нова любовна крачка и то не с кого да е, а с Лоти Мос – малката сестра на световноизвестния модел Кейт Мос. Припомняме, че преди 30 години Леонардо ди Каприо се срещаше и със самата Кейт Мос.

Трябва да отбележим, че Лоти е на ръба на възрастовата граница на приятелките на Ди Каприо – 25 години. Именно това е максималната възраст, до която достигат приятелките на носителя на ''Оскар''. Малката сестра обаче съвсем скоро ще навърши 26 – на 9 януари. Не знаем как това би се отразило на отношенията между двамата след тази дата.

Иначе -  актьорът и красавицата са забелязани да напускат ресторант в Лондон, като източници твърдят, че Лео и Лоти са били заедно до ранни зори. ''Леонардо и Лоти прекараха цялата вечер в ресторанта заедно. Те си говореха и се смееха до малките часове, когато дойде време да затворим'', казват служители на заведението.

49-годишният Леонардо ди Каприо е сред най-големите женкари в Холивуд и заклет ерген. За личния му живот се носят много слухове, като най-известния е, че никога не излиза с жени, които са над 25-годишна възраст и в повечето случаи те са модели. Сред бройките му са известни дами като Камила Мороне, Блейк Лайвли и Джиджи Хадид.


Свързани новини

Дрехите на Джак Доусън - на търг

04.10.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023


flash