Madonna ще осинови още две деца от Малави

Върховният съд на Малави даде разрешение на поп звездата Madonna да осинови още две деца, предаде dariknews.bg. Така броят на децата от бедната южноафриканска страна, за които певицата ще полага майчински грижи, става общо четири.
 
Децата са близначки на четири години, Stella и Esther. Те са от същото сиропиталище, от което е взет осиновеният син на певицата David Banda през 2006.
 
Предишните осиновявания на Madonna предизвикаха гнева на някои местни жители, които обвиниха правителството, че позволява на поп звездата да заобикаля законите, забраняващи чуждестранни граждани да осиновяват деца. Според говорителката на съда Mlenga Mvula, певицата е присъствала заедно със своите адвокати на обявяването на съдебното решение. "До една година тя трябва да ни предостави доклад за домашните условия, който съдът й поиска", добави говорителката.
 
Madonna, която е на 58 години, вече осинови от Малави David Banda през 2006 и Mercy James през 2009. Освен това от предишни връзки тя има дъщеря Lourdes и син Rocco.
 
В края на януари певицата отхвърли слуховете, че ще осинови още две деца, като каза, че посещението й в Малави е било с благотворителна цел.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash