Taylor Swift купи историческо имение за 25 милиона (галерия)

Taylor Swift може да си позволи да сменя къщите си така, както други хора сменят обувките си. 
 
Звездата вече притежава пентхаус в Нешвил, лофт в модерния ню-йоркски район Трайбека и къща на плажа в Роуд Айлънд. Сега изпълнителката добави към колекцията си и имот на западния бряг - имение в Бевърли Хилс, което преди нея е принадлежало на легендарния филмов продуцент Samuel Goldwyn.
 
За да отдаде заслуженото на историческия принос на Goldwyn към филмовата индустрия, Swift иска къщата да получи статута на историческа забележителност, за да е сигурно, че и за в бъдеще никакви реновации няма да застигнат оригиналния й дизайн и архитектура. Тя вече е спечелила на своя страна лосанжелеската комисия по културното наследство и чака само гласуване в общинския съвет на Бевърли Хилс, за да стане статутът официален.
 
Освен официални стъпки, тя е предприела и реални такива, работейки с архитекти, с които да се погрижат да върнат на имота блясъка му от 1934 - годината,в която е бил построен за Goldwyn и жена му Frances. Досега е бил винаги притежание на семейството, преди Swift да го купи от сина му през 2015 за $25 милиона.
 
Всеки сантиметър от имението е бил възстановен до оригиналния си вид, включително прозорците, дървените огради и басейнът. Но това не значи, че в дома няма модерни удобства, сред които читалня, апартамент за гости с отделен вход, библиотека, игрална зала, фитнес и допълнителен апартамент за гости над гаража.
 
Когато не надзирава работата на архитектите, Swift продължава да се занимава с музиката си. На 10 февруари тя планира да издаде “I Don’t Wanna Live Forever”, част от от саундтрака на "Петдесет нюанса по-тъмно", които излиза по кината на същата дата.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash