Major Lazer направиха премиера на новия си сингъл "Run Up" (видео)

"Run Up" – новият сингъл на световните суперзвезди Major Lazer - Diplo, Jillionaire и Walshy Fire, направи своята премиера вчера. В парчето, както обикновено вдъхновено от карибските корени на музикантите, се включват Partynextdoor и Nicki Minaj.
 
 
"Винаги е важно за нас да работим с хора, които са на същата вълна като нас", коментира Diplo. "Nicki Minaj и Partynextdoor ни помогнаха за класическия стил на Major Lazer, за да създадем перфектния за парти запис." "Целта на Major Lazer е да направи света по-малък, правейки партито по-голямо.", казва Walshy Fire. "Тази песен звучеше като перфектното начало на 2017."
 
Документалният филм за групата "Give Me Future", който беше заснет през 2016 на историческото им шоу в Хавана, Куба, направи своята премиера миналата седмица на Sundance и се очаква да излезе по-късно тази година.
 
Групата в момента е на световно турне, което продължава втора година. Най-скорошното им парче "Cold Water", в което участват Justin Bieber и MØ, се изкачи до върха на топ 40 за ротация в Щатите, след като дебютира на #2 в Billboard Hot 100 и на първо в 68 държави в iTunes.

Свързани новини

Излезе официално видео към “Let Me Live”

12.07.2018

Rudimental - "Let Me Live"

15.06.2018

Sean Paul и Major Lazer - "Tip On It"

24.04.2018

Major Lazer - “Go Dung”

03.01.2018

Major Lazer - "Buscando Huellas"

14.12.2017


flash