Търси в сайта...

Justin Bieber с издадена заповед за задържане в Аржентина

Полицията в Аржентина е предявила обвинения срещу Justin Bieber с едногодишна давност по случай за побой и кражба в Аржентина. Ако сега суперзвездата понечи да влезе в страната, ще бъде арестуван.
 
Проблемът датира всъщност още от 2013, когато Bieber беше на турне в Буенос Айрес. Той е обвинен, че е инструктирал гардовете си да пребият папарак, след което да му вземат парите и камерата. През 2014 на изпълнителя беше наредено да се върне в Аржентина, за да свидетелства. Когато той не го направи, през 2015 му издадоха и заповед за арест.
 
В последствие заповедта отпадна, макар че случаят не е закрит. Сега, три години след фактическото начало на сагата, Bieber е бил подведен под отговорност за обир и леки наранявания. Ако влезе в страната, ще бъде арестуван. Изпълнителят, разбира се, няма никакви намерения да се връща. 
 
През май Bieber даже написа в туитър извинение към аржентинските си фенове, обяснявайки, че не може да рискува кракът му да стъпи на територията на страната, но хвърли вината изцяло върху правителството. “Аржентински билийбъри, нищо не искам повече от това да дойда при вас с турнето "Рurpose", но правителството ви не ми позволява. Много съжалявам.” написа той и добави “Ако нещата някога се променят, ще се радвам да се върна, но на този етап няма начин. Всички останали в Южна Америка - нямам търпение да ви видя.”
 
Bieber има намерение и да обжалва заповедта.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash