Justin Bieber изучава и проповядва Библията

Канадският поп идол Justin Bieber изучава Библията зад кулисите на световното си турне "Purpose" и преподава на екипа си наученото в часове по релгия, съобщи dariknews.bg. Певецът, които предизвика скандали, когато хвърли яйца по къщата на съседа си и се сби с Orlando Bloom, се промени към добро и сега проповядва сред екипа си да поставят Христос преди всичко друго.
 
"Неговата цел е да промени светогледа на хората, които обича, и да предпази други звезди от пагубните страни на индустрията", каза източник на всекидневника "Sun". "Животът на Justin се промени към по-добро, откакто откри Господ, и той взима по-добри решения сега, когато намери покой във вярата си. След като вижда толкова много други популярни личности да излизат от релси, той иска да помогне на приятелите си да намерят радостта и щастието, които той откри", добави източникът.
 
Новината дойде, след като по-рано през годината изпълнителят на "Love Yourself" каза, че обича да говори за вярата си с хората, и че иска да живее "честно като Исус".

Свързани новини

Justin Bieber се сби на Coachella

16.04.2018

Bieber и Gomez отново заедно?

06.11.2017

David Guetta и Justin Bieber - "2U"

04.10.2017

Justin Bieber блъсна папарак

28.07.2017

Гонят Justin Bieber от Китай

24.07.2017

Коментари


flash