Amber Heard отказала да се снима гола, дават я под съд

30-годишната актриса все още е в оплетен бракоразводен процес със съпруга си Johnny Depp, но съдебните неприятности съвсем не свършват тук. 
 
Вечерта на 21 ноември актрисата получила нова призовка, този път от продуцентите на филма "London Fields". Те обвиняват звездата и няколко други члена на екипa в нарушение на условията по договора и ги обвиняват, че техните неизпълнени ангажименти са довели до това филмът така и да не излезе по големите екрани.
 
Обвиненията на ищците Chris Hanley и Jordan Gertner към Amber са няколко: тя не е участвала в промоционалната кампания за филма, правила е договорки зад гърба на екипа с режисьора Mathew Cullen, който продуцентите са уволнили в крайна сметка, и най-вече - отказала е да се снима в креватни и изобщо разголени сцени. Всичко това, при положение, че Amber е чела сценария и е знаела, че ролята й - на коварна съблзнителка, въртяща на пръста си двама мъже едновременно - е предполагала доста пикантни сцени. И самата актриса се е подписала под договора, в който се е съглсявала на провокативни и непристойни снимки.
 
Неустойката, която продуцентите търсят от Heard, е в размер на 10 милиона долара. Не се споменава защо искът е подаден точно сега, когато снимките отдавна са приключили. Представители на Amber Heard засега се въздържат от коментари.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash