Хванаха сина на Madonna с дрога

Лондонската полиция арестува 16-годишния син на Madonna заради притежаване на наркотици, съобщава bgnes.com. У Rocco Ritchie бе открита трева при проверка от полицаи, алармирани от съседи, които го видели да пуши марихуана. 
 
"Rocco стана известна личност в района, но не от хубаво. Хората неведнъж забелязваха подозрителното му поведение. Сегашният случай стана последната капка", разказа източник. На местопроизшествието полицаите забелязали следи от тревата по дрехите на Rocco и приятеля му. А след това открили и самата дрога в раницата на звездното отроче. Понеже Rocco е непълнолетен, а и става дума за дребно нарушение, криминално досие няма да му бъде съставено. Но той ще трябва да премине през определено количество възпитателни мероприятия. 
 
Rocco не за пръв път създава главоболия на майка си. В края на 2015 той пренебрегна съдебно решение и отказа да се върне от Англия в САЩ. Madonna и Guy Ritchie месеци наред изясняваха в съдилищата с кого трябва да живее сина им. В крайна сметка поп иконата отстъпи на желанието на сина да живее във Великобритания с баща си и мащехата си. 

Свързани новини

Личните вещи на Madonna все пак на търг

25.04.2018

Madonna отново е режисьор

15.03.2018

Madonna изтегли от търг скандални писма

20.07.2017

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Madonna бясна на новия филм за нея

03.05.2017

Коментари


flash