Хванаха сина на Madonna с дрога

Лондонската полиция арестува 16-годишния син на Madonna заради притежаване на наркотици, съобщава bgnes.com. У Rocco Ritchie бе открита трева при проверка от полицаи, алармирани от съседи, които го видели да пуши марихуана. 
 
"Rocco стана известна личност в района, но не от хубаво. Хората неведнъж забелязваха подозрителното му поведение. Сегашният случай стана последната капка", разказа източник. На местопроизшествието полицаите забелязали следи от тревата по дрехите на Rocco и приятеля му. А след това открили и самата дрога в раницата на звездното отроче. Понеже Rocco е непълнолетен, а и става дума за дребно нарушение, криминално досие няма да му бъде съставено. Но той ще трябва да премине през определено количество възпитателни мероприятия. 
 
Rocco не за пръв път създава главоболия на майка си. В края на 2015 той пренебрегна съдебно решение и отказа да се върне от Англия в САЩ. Madonna и Guy Ritchie месеци наред изясняваха в съдилищата с кого трябва да живее сина им. В крайна сметка поп иконата отстъпи на желанието на сина да живее във Великобритания с баща си и мащехата си. 

Свързани новини

Идва биографичен филм за Madonna

28.04.2017

Madonna осиновява още деца от Малави

08.02.2017

Madonna отново ще режисира филм

11.01.2017

Madonna е жена на годината зa Billboard

19.10.2016

Madonna разголи фенка на концерт

21.03.2016

Коментари


flash