Виктория Георгиева с нов сингъл и клип (видео)

Вълшебният глас на Виктория Георгиева вдъхнови Графа да създаде красивата балада "Незавършен роман". Песента идва няколко месеца след като младата певица подписа договор с лейбъла Монте Мюзик и участва в успешния летен проект "Нищо случайно" с Ники Бакалов и VenZy.
 
 
Виктория става популярна, когато е само на 17 години и е сред финалистите в един от музикалните ТВ формати. Феновете сe влюбват в изключителния ѝ глас и силното ѝ сценично присъствие. Очакванията към нея са да продължава да се развива и създава красива музика, в която да се наслаждаваме на въздействащия й тембър.
 
Композитор и автор на текста na "Незавършен роман" е Графа, който споделя, че за него е вдъхновение и удоволствие да прави музика за толкова талантлив и харизматичен нов артист. Пианистът Милен Кукошаров свири на роял музикалния акомпанимент,който допълва въздействието на красивия глас на Вики. Финалната версия на песента е готова четири месеца след първото демо, а видеото става факт само за седмица. Режисьорът Васил Стефанов залага основно на присъствието на Виктория. 

Свързани новини

Виктория Георгиева – "I Wanna Know"

28.06.2019

Виж клипа на “Нищо случайно"

15.06.2016


flash