Днес е премиерата на новия албум на Lady Gaga!

Шесткратната носителка на Грами и една от най-популярните и успешни изпълнителки в съвременната музикална индустрия - Lady Gaga, представя своя дългоочакван нов албум - Joanne, който излиза в световен мащаб днес, 21 октомври. У нас албумът се издава и разпространява от Анимато Мюзик/ Universal Music.
 
Joanne е петият студиен проект в дискографията на изпълнителката и първият след Cheek to Cheek (2014). След три поредни #1 албума в най-престижната световна класация Billboard Top 200, Lady Gaga се завръща триумфално и право към върха с Joanne. За песните в албума е работила в сътрудничество с Mark Ronson, Father John Misty, Florence Welch и Beck. 
 
Joanne - съдържание: 
1.    "Diamond Heart"      
2.    "A-Yo"      
3.    "Joanne"      
4.    "John Wayne"      
5.    "Dancin' in Circles"      
6.    "Perfect Illusion"      
7.    "Million Reasons"      
8.    "Sinner's Prayer"      
9.    "Come to Mama"     
10.    "Hey Girl" (feat. Florence Welch)    
11.    "Angel Down"
 
Пилотният сингъл "Perfect Illusion" дебютира под #1 в чартовете на iTunes в 60 държави. Седмица след премиерата си сингълът превзе радио ефира на Великобритания като стана най-бързо добавяната песен в плейлистите на Hot AC радиостанциите и оглави Hot AC чарта на Острова. Само за месец след премиерата си видеото към "Perfect Illusion" достигна близо 37 млн. гледания в официалния канал на изпълнителката във Vevo.  
 
 
Lady Gaga е сред най-продаваните изпълнители през последното десетилетие с изключителните 30 милиона копия от албумите си по целия свят и над 150 милиона продадени сингли на физически носител и в дигитален формат.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash