Demi Lovato се оттегля от сцената

В последно време Demi Lovato не слиза от новинарските колонки, особено след като изказа мнение за конфликта между Taylor Swift и Katy Perry, упреквайки ги, че с това не помагат никак жените да се чувства по-овластени и подкрепени. 
 
Тези дни пък я раздразни фенска рисунка, на която е нарисувана красиво и естетично като русалка, но... с доста по-голям бюст от реалния й, за сметка на доста по-фино от нейното тяло. Тези "подобрения" подразниха изпълнителката, която не крие проблемите, които е имала с хранителни разстройства и негативен образ, отнели й години за преодоляването им.
 
Също и нейно скорошно интервю в сп. "Glamour", след което тя трябваше да се оправдава за свои реплики и мнения. "Задават ми въпрос", написа тя в туитър, "И аз отговарям/ Съдете ме, но не забравяйте, че всики думи могат да бъдат извадени от контекст, когато се прави интервю... няма да се извинявам за думите си." 
 
Явно натрупванто на всичко това й е дошло отгоре, защото обяви в туитър "Нямам търпение да дойде 2017. Взимам сипочивка от музиката и светлините на прожекторите. Не съм създадена за този бизнес и за тези медии". Стреснатите й фенове изказаха надежда, че отпуската ще е само за 2017, но певицата попари надеждите им "Не знам дали ще се завърна изобщо. Някак вече нямам усещането, че си струва цената. Предпочитам да се занимавам с благотворителност, ако трябва да съм честна".
 
Lovato каза по-късно в коментар в Instagram, че ако изобщо направи шести албум (с голям акцент на "ако"), няма да се чуе нищо за него преди 2018.

Свързани новини

Demi Lovato - "Sober"

22.06.2018

Clean Bandit - “Solo”

31.05.2018

Clean Bandit - "Solo"

18.05.2018

Demi Lovato с кавър на Elton John

23.03.2018

Demi Lovato - "I Believe"

15.03.2018

Коментари


flash