Жестоката истина за Demi Lovato излиза във филм

Феновете на Demi Lovato най-после ще разберат цялата истина за всичко, което й се случва. Самата изпълнителка продуцира филм, в който ще разкрие преживяванията й с дрогата и опитите й да избяга от нейния капан. Лентата ще е документална, а заглавието е "Demi Lovato: Dancing with the Devil". Историята ще бъде пусната за свободно гледане в YouTube на 23-ти март, но интересът към нея гори с пълна сила доста преди това.
 
Според информация от агентите на певицата, тя ще проговори открито за престоя си в болница и приемането на свръхдоза през юли 2018, когато припадна в имението си. В официално съобщение за филма Demi споделя, че този период от живота й е бил особено труден.
 
"Минаха 2 години откакто се изправих лице в лице с най-тъмния момент в живота ми, и сега съм готова да споделя моята история със света. За първи път ще може да чуете моя разказ за битката и продължаващото ми лечение, от моята гледна точка. Благодаря на семейството ми, приятелите ми и феновете, че бяха до мен през годините, докато се учих и растях. Много съм развълнувана най-накрая да споделя тази история с вас, която задържах в себе си през последните 2 години", сподели тя в Instagram.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Demi Lovato започва отначало

17.03.2021

Demi Lovato с нов дует

11.02.2021

Demi Lovato с нова песен

06.03.2020


flash