Търси в сайта...

Demi Lovato с нов дует - "What Other People Say"

След огромния успех на глобалния му хит "This City", Sam Fischer представя нов сингъл -"What Other People Say", с участието на Demi Lovato. Fischer създава парчето преди "This City" да се превърне в хит като дуетна песен и решава, че Lovato е най-добрата партньорка за целта, благодарение на уникалния й вокал. Разказвайки за чувството на самота и желанието да не разочароваш другите хора, двамата изпълнители пеят за два различни живота през две различни перспективи, които сливат в силно послание. 
 
 
Demi споделя: "Тази песен е отражение на това как се чувстваш, когато изгубиш себе си, опитвайки се да задоволиш другите хора и обществото. Затова исках да я изпея със Sam - тя е за двама човека, които се събират, за да се свържат и да намерят заедно решение на проблемите си". 
 
Австралийският изпълнител Sam Fischer бе обявен от YouTube за "Изгряващ артист" за 2021, като сред победителите в класацията до момента са били Mabel, Aitch, Freya Ridings, Mahalia, Beabadoobee и Celeste. Fischer изгрява с EP-то Not A Hobby, бил е на турне из Северна Америка със своя приятел Lewis Capaldi и до момента е работил със суперзвезди, сред които Ciara, Lennon Stella, Louis Tomlinson, Elle King, Jessie J, Virginia To Vegas и др.

Свързани новини

Филм показва истината за Demi Lovato

20.01.2021

Demi Lovato с нова песен

06.03.2020

Demi Lovato проговори след инцидента

06.08.2018

Demi Lovato в болница след свръхдоза

25.07.2018

“Solo” отново най-излъчвана у нас

23.07.2018


flash