David Guetta закрива лятото с “Would I Lie To You” (аудио)

David Guetta ще отбележи края на горещото лято с ново си хаус парче, в което участват Cedric Gervais и Chris Willis. “Would I Lie To You” е версия на поп класиката на Charles & Eddie, а Guetta и Gervais правят чудеса с нея и я подготвят за модерните клубове.
 
Започваща с фънки китарни рифове с диско звучене и заразна мелодия, песента влиза под кожата на слушателите с нежните вокали на Willis, монтирани върху свеж бас, а после прераства в енергичен хаус с мелодия на пиано. Модерната продукция променя звученето на класиката в пламенна версия на оригинала.
 
 
Вече изпълнявана на няколко от летните фестивали, в които Guetta взе участие, “Would I Lie To You” се радва на голям успех – едни от най-видните продуценти я харесват, а публиката не пропуска да запее на нея. Издаването на песента като самостоятелен сингъл е нещо като подарък за феновете, вдъхнали живот на песента през последните месеци.  Участието на носителя на Grammy Cedric Garvais се оказва добра идея. Френският продуцент, записващ в Маями, не работи за пръв път с талантливи вокали, след като миксовете му на песни на Miley Cyrus и Lana Del Rey се радват на милиони преслушвания и тегления.
 
Guetta основава Jack Back Records през 2012 с идеята през лейбъла да издава собствените си клубни парчета, а компанията определено избира качеството пред количеството, с 11 издадени песни за 4 години и половина. Част от последните излезли записи през нея са BAD, Shot Me Down, Metropolis и Clap Your Hands, доказали се като сериозни хитове, Сhris Willis участва като вокалист в много от проектите на Guetta в началото на кариерата си, като най-запомнящите се са “Love Don’t Let Me Go” и “Love Is Gone”. Успешните им общи проекти в миналото говорят за сигурния успех на “Would I Lie To You”.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash