Българи в кухнята на Bryan Adams

Известни български кулинари ще асистират на личния готвач на легендата Bryan Adams по време на визитата му в София за шоуто на 11 октомври в Арена Армеец. Екипът от развитие на кухнята на популярна веригата ресторанти - Йонко Дяков и Пламен Петров, са избрани сред малцината поканени топ професионалисти у нас. 
 
В специалната мобилна кухня, с която пристига звездата, кулинарното трио ще твори здравословните вегетариански ястия, предпочитани от гласовития канадец. Персоналният готвач на Adams, който е неотлъчно до него по време на турнето му Get Up, вече е одобрил част от специалитетите, предложени от българските майстори. 
 
В менюто ще бъдат включени някои от популярните рецепти на веригата ресторанти у нас в нова гурме интерпретация. Родните кулинари дори ще изненадат рок музиканта и екипа му с изкусителни десерти с впечатляващ плодов вкус и аромат, тъй като сред изискванията на Bryan Adams е в менюто му основно да преобладават зеленчуци и плодове.  
 
Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Bryan Adams открива лично изложбата си

03.10.2016


flash