Кого възпява Оли Мърс в "I Hate When You Are Drunk"?

Оли Мърс се е устремил към първото място на класацията за албуми на Острова с най-новия си албум "Marry Me".

Това е седмият студиен албум на родения в Есекс певец и автор на песни. Към днешна дата Оли има четири албума, оглавили класациите - "n Case You Didn’t Know (2011), Right Place Right Time (2012), Never Been Better (2014) и 24 HRS (2016). 

Сега британската поп звезда се завръща с новия си албум – Marry Me. Колекцията бе представена с "Die Of A Broken Heart" и “Go Ghost”. 
 
 
Murs се впуска в творческия процес, като се ангажира да композира и запише Marry Me единствено с Дейвид Стюарт и Джесика Агомбар. Двамата продуценти имаха огромен успех в работата си с к-поп групата BTS, осигурявайки им първото място в Billboard в над 100 държави. 
 
Един албум, трима автори и никакви звездни колаборации. Вдъхновен от любовта и танците, заключителната песен “Let Me Just Say” е единствената балада в проекта, която разкрива красивия глас на Olly и най-дълбоките му емоции.
 

Бившият участник в X Factor и съдия в The Voice наскоро представи новия си сингъл "I Hate When You Are Drunk" ("Мразя те, когато си пиян"), който се откроява със забавен и провокативен текст. Лириката е инспирирана от неизвестен обект, който, когато прекали с алкохола, обича да пее песните на Уитни Хюстън и да танцува върху масите. Дали вдъхновението му е от реален човек, певецът не разкрива напълно. 

Мърс определя песента като "лековата", въпреки че получи и критики за откровения текст. "Забавлявах се, докато пишех песента", казва той, и уточнява, че всеки в семейството си или сред приятелите си има човек, който повече обича чашката. "Това е неосъждащ поглед от гледна точка на трезвия човек. Всички познаваме по някой такъв човек!" 

Marry Me - съдържание:
Die Of A Broken Heart
I Found Her
Go Ghost
25
Dancing On Cars
Do Me Like That
Marry Me
Best Night Of Your Life
I Hate You When You’re Drunk
Don’t Stop Dancing
Let Me Just Say

Основателното предположение на феновете му обаче е, че Оли Мърс може би е възпял себе си в "I Hate When You Are Drunk". Още през септември Мърс сподели, че е бил трезвен през последната година, казвайки пред The ​​Mirror, че темата е важна за него. Той заявява, че никога не се е борил с алкохола, но е предизвикал себе си, спирайки да пие. "Пиенето може да доведе до лоши неща.", казва певецът, който също така свали доста килограми и в момента демонстрира отлична форма. 

"Животът ми се подобри значително. Изобщо не ми липсва", казва още изпълнителят, но добавя, че възнамерява да се почерпи на сватбата си с приятелката си Амелия Танк, която предстои догодина. 

Свързани новини

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

Olly Murs и Louisa Johnson с нов дует

29.06.2017

Днес излиза новият албум на Olly Murs

11.11.2016

Olly Murs се съобразява с бившата си

15.08.2016

Olly Murs - "You Don’t Know Love"

11.07.2016


flash