Иконата на испанската електронна сцена David Penn възпламенява Bedroom Beach на 13 август

Всяко лято Bedroom Beach Club не спира да обогатява своята ентъртейнмънт програма и да инвестира във внушителни сценични продукции и горещи имена от световната сцена, за да поддържа стандарта на най-популярната парти локация на родното Черноморие. Превърнал се в еталон за качество, екзотичният морски оазис винаги предлага най-доброто на своите гости - елегантен дизайн, първокласно обслужване, изискана атмосфера, топ артисти и неподражаемо, уникално по рода си шоу. Наред с младите звезди и таланти, дебютиращи на най-горещата лятна сцена, зад пулта на Bedroom Beach редовно гостуват знакови имена и легенди на хаус музиката, доказали, че всяко тяхно парти остава в историята.
 
 
На 13 август, събота, Bedroom Beach Club ще посрещне иконата на испанската електронна сцена David Penn. Любимецът на българската публика, чиято професионална биография включва над 200 продукции и ремикси за световни музикални величия, като Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George и Simply Red, се завръща в България за ново, разтърсващо парти на Слънчев бряг. От пулта на екстравагантния клуб, хаус легендата ще поведе музикалния спектакъл с подкрепата на Parliament, а редом до него ще бъде родната звезда Dimo BG.
 
 
Известен сред публиката с качествената си музика и сетове, David Penn е чест гост в най-добрите клубове в родината си Испания, популярни парти дестинации в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Собственик на лейбъла Urbana Recordings, безспорно един от най-добрите в света на електронната музика, испанецът е отличаван петкратно за най-добър диджей в класацията на DJ Mag.  Два пъти е носител и на наградата за най-добър диджей на Vicious Music Awards. Българският му колега и резидент на Bedroom Beach - DiMO BG, е носител на наградата "Best House DJ" за 2005 и 2011 година, създава ремикси на популярни БГ песни на знакови артисти като Мария Илиева, Михаела Филева, Графа, Венци & Били Хлапето. DiMO BG е работил в сътрудничество със Sandy Rivera, Marco Carola, Supernova, Wally Lopez, Dennis Ferrer, The Shapeshifters. Негови тракове са издавани от лейбъли като World Up, Lapsus Music, Go Deeva Records, Ready Mix Records, Da Way, Techsoul.

Свързани новини

Bedroom Beach Club избухва като RockstaR

29.08.2016

DJ Cassimm в Bedroom Beach

16.08.2016

Hip Hop History Repeating в Bedroom

05.08.2016

Неспирен купон с Bedroom DayLife Party

03.08.2016

Crazibiza в Bedroom Beach Club

02.08.2016


flash