Matoma и Becky Hill представиха клипа към "False Alarm" (видео)

"Вдъхновявам се от гласове, които имат способността да ти повлияят, и смятам, че Becky има един от най-специалните гласове, които съм чувал, наистина беше чест да работя с нея за тази песен. Когато за пръв път чух нейно демо настръхнах, беше толкова добро, че още го пазя. Вълнувам се за успеха на тази песен, която ще е саундтракът на лятото, поне за мен", бяха думите на Matoma по повод излизането на сингъла.
 
 
Норвежецът Matoma и английската певица Becky Hill пуснаха видеото към общото си парче "False Alarm", режисирано от Sammy Mosher. То проследява приключението на млади влюбени, посоката на което рязко се променя с развитието на действието. Песента вече има над 20 милиона преслушвания в Spotify.
 
"False Alarm" е последната и може би най-успешна песен на Matoma, който я добави в иновативния си албум Hakuna Matoma. Записът продължава да добива повече популярност и да се разраства с всяка песен, която Matoma добави към него над 280 милиона преслушвания и средно 7,5 милиона слушания всеки месец в Spotify, Matoma доказва, че нестандартния му подход има успех. Свежата "False Alarm" показва трептящата, лятна страна на Matoma, имаща неподправената сила да те завладее. Силата на гласа на Becky Hill добавя заразния стил към парчето.
 
 "False Alarm" следва последното парче "Paradise", в което взимат участие Sean Paul и KStewart и беше чуто за пръв път на сета на Matoma по време на Coachella, където Sean Paul се включи на живо за своята част, а Akon и Ja Rule изненадаха публиката с неочакваната си поява. Hakuna Matoma демонстрира уменията на Matoma да прекрачва границите на типичния тропически хаус, смесвайки елементи на денс, поп и карибско звучене в едно. 
 
Освен песните "Paradise" и "False Alarm" към Matoma в албума се присъединяват редица гост изпълнители като Washington D.C., Wale и ямайският артист Popcaan (за "Feeling Right (Everything Is Nice)"), a в "Try Me" участват Jason Derulo и Jennifer Lopez. Песента на Coldplay "Adventure Of A Lifetime" с ново звучене също може да бъде намерена в записа, както и "Knives", изкачила се до първо място в класацията на HypeM, парчето "Wonderful Life", включено в свежия саундтрак на "Angry Birds", и страхотната "Running Out" с участието на наградения с MTV Music Europe Award Astrid S.
 
Becky Hill е една от най-вълнуващите изгряващи звезди във Великобритания и успешно затвърждава мястото си на световната сцена. Първото й парче, изкачило се до върха на класациите в Обединеното кралство, беше "Gecko (Overdrive)" с Oliver Heldens. Дуото продължи да работи заедно – Hill стои зад хитовата "Last All Night (Koala)". Други успешни проекти на младата англичанка са работата й с Wilkinson по "Afterglow", участието й в мултиплатинения запис "Powerless" на Rudimental, парчето "Piece Of Me" на рапъра MK и "Gone Missing" на Shift K3Y.

Свързани новини

Matoma - "Slow"

21.11.2017

Matoma и The Vamps с нов проект

04.09.2017

Matoma пусна "Party On The West Coast"

01.06.2017

Matoma - “Girl At Coachella”

14.03.2017

Matoma се завърна с "Heart Won’t Forget"

09.01.2017

Коментари


flash