Bedroom DayLife Party кани в морската спалня на звездите

Bedroom Beach Club - екзотично кътче, събрало в себе си енергията на бляскавия парти живот и представата за лукс и красота... Дните тук са изпълнени с мехурчета от изстудено шампанско и дефилета на красиви момичета. Вечерите са вълнуващи музикални събития, спиращи дъха с най-грандиозните шоу спектакли, създавани у нас. 
 
 
Това лято морската спалня на звездите отново се къпе в ослепителния им блясък и диктува модата в летните забавления, не само с изисканите нощни приключения, но и с екстравагантните дневни партита около кристалните води на прохладния инфинити басейн. За пореден сезон Bedroom DayLife Party е хит сред почитателите на лукса, модните и парти поклонници, както и предпочитано място от   най-популярните лица в България. 
 
 
Безкрайна морска фиеста от понеделник до неделя изкушава с бохемско разточителство, релакс под галещите лъчи на слънцето и сянката на бели балдахини, екстравагантни лайв перформънси, тематични шоу програми и презентации на най-актуалните за сезона коктейли, пръски изстудено шампанско и секси танци в басейна, съчетани с изискани хаус ритми и инструментални изпълнения на живо. 
 
 
Красивите жени, страстните мъже, знойните тела с бронзов тен, опияняващата музика и куул диджеите на Bedroom Beach Club – Mascota, C-Fusion, Dimo BG, Andrew, Vasco C, са неизменна част от неподражаемата атмосфера и енергия на Bedroom DayLife Party, всеки ден от 13:00 до 18:00 часа. 
 
 
Кухнята е впечатляваща с пресните си и био съставки, изобилие от летни рецепти, свежи салати, суши и невероятни морски деликатеси, а за всичко останало тук можеш просто да разказваш…. Чувстваш се като в Рая с освежаващ коктейл в ръка, движиш се в ритъма на музиката под яркото слънце, красивите момичета пръскат слънчево настроение близо до вълните, Bedroom Premium Ladies не спират да провокират въображението ти на сцената - неусетно се превръщаш в пленник на удоволствията... 
 
 
Welcome to Bedroom DayLife - бляскав, екзотичен и приканващ в спалнята на звездите! 

Свързани новини

Bedroom Beach Club избухва като RockstaR

29.08.2016

DJ Cassimm в Bedroom Beach

16.08.2016

David Penn възпламенява Bedroom Beach

09.08.2016

Hip Hop History Repeating в Bedroom

05.08.2016

Crazibiza в Bedroom Beach Club

02.08.2016


flash