“We Don’t Talk Anymore” на Charlie Puth вече с клип (видео)

Charlie Puth празнува невероятно успешно лято. Едно от най-важните събития в календара му се оказа премиерата на дългоочакваното видео към “We Don’t Talk Anymore” feat. Selena Gomez. Клипът вече може да бъде гледан и в официалния YouTube канал на Charlie. 
 
 
Музикантът се подготвя за началото на най-голямото си северноамериканско турне досега. То ще стартира на 26 септември в Далас и ще продължи чак до ноември. Charlie Puth обяви новината за турнето при първото си телевизионно изпълнение на “We Don’t Talk Anymore” по NBC. Той изпълни и хита си “One Call Away”, както и “See You Again” в памет на жертвите от стрелбата в нощния клуб Pulse в Орландо през юни. 
 
Турнето следва изключително популярното Nine Track Mind Tour, билетите за което бяха почти напълно разпродадени 30 минути след обявяването му през пролетта. То беше в подкрепа на сертифицирания със злато дебютен албум Nine Track Mind, който влезе на 5-та позиция в класацията на Billboard “Top Current Albums”. До там го изстреляха вече двойно платинените сингли “One Call Away” и “Marvin Gaye (Feat. Meghan Trainor)”.
 
“We Don’t Talk Anymore” е последният сингъл от Nine Track Mind и се превърна в невероятен летен хит, задържал се в топ 20 на класациите в Щатите. Сингълът е четвъртата поредна песен на Charlie, влязла в топ 40 на Billboard Hot 100, в топ 10 е на iTunes Store “Top Pop Songs”, и достигна челната десятка в Shazam US Top 10 и Worldwide Top 10. “We Don’t Talk Anymore” влезе и в Most Streamed класацията на Spotify с над 141 милиона преслушвания из целия свят.
 
Албумът на Charlie Puth Nine Track Mind е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music Group. 

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

15.07.2022

Чарли Пут за болката от раздялата

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021


flash