Amber Heard е подала молба за развод с Johnny Depp

Johnny Depp и Amber Heard се развеждат след само година брак.
 
Актрисата е подала документи за прекратяване на брака с актьора, цитирайки обичайните "неразрешими противоречия" и претендирайки за издръжка, тъй като двойката няма предбрачно споразумение.
 
Двамата се ожениха през февруари 2015, малко повече от година, след като актьорът поиска ръката на Amber. Според съдебните документи, Johnny и Amber са се разделили на 22 май - само два дена, след като почина майката на Depp.
 
Актрисата, която срещна бъдещия си съпруг през 2011, на снимачната площадка на "The Rum Diary", не беше до съпруга си, когато Johnny промотираше новия си филм "Алиса в Оледалния свят", но нищо от това не навеждаше никого на мисълта, че има нещо тревожно. На въпросите за нейното отсъствие Johnny отговаряше небрежно, че тя има други ангажименти.
 
Това беше първи брак за Amber и втори за Johnny, който преди това беше женен за Lori Anne Allison (между 1983 и 1986), а след това имаше 14 годишна връзка с френската атриса и певица Vanessa Paradis, майка на двете му деца, Lily и Jack.
 
И двамата актьори минаха през тежки времена в последно време - не само бракът им се разпада и майката на Johnny почина, но и бяха изправени пред сериозни юридически проблеми в Австралия, след като актрисата вмъкна контрабандно кучетата си Pistol и Boo в страната. След като се призна за виновна във фалшифицирането на документи и опит за незкоанно вкарване на животни в страната, Amber се отърва без присъда.
 
 
Двамата бяха принудени да заснемат изкючително неловко видео. в което информираха обществеността за карантинните закони на Австралия.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash