Клипът към хита "The Violin Song" е заснет в България (видео)

Официалното видео към новия румънски хит "The Violin Song", който е дело на продуцента Chris Thrace, Osaka и Brianna, е вече факт. Режисьори на видеото са Bogdan Paun и Alexandru Muresan, а кадрите са заснети на Българското Черноморие.    
 
Chris Thrace издава проекта в края на 2015, като той и Brianna са съавтори на парчето. "The Violin Song" включва фолкорен мотив на композитора Николай Кауфман от "Second Song On The Road" в изпълнение на Мистерията на българските гласове. 
 
 
Още с появата си "The Violin Song" се превърна в голям хит и парчето заема челни позиции в класациите на Shazam Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър и др.
 
Chris Thrace започва да се занимава с музика от съвсем малък, като свири на перкусия, пиано и учи солфеж. След като композира редица песни, през 2004 той решава да стартира кариера като музикален продуцент. 
 
Музикалният път на Brianna започва на 14-годишна възраст с награда от музикален конкурс. През 2014 изпълнителката се присъединява към музикалната компания Thrace Music, която продуцира първия й сингъл "All I Need". Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции и Shazam.  

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Brianna с ново парче

04.11.2019

Pavell & Venci Venc’ - "Amnesia"

22.04.2019


flash