Горещите мъже от Chippendales: “Шоуто ни е като продукция от Бродуей!”

“Шоуто ни е като продукция от Бродуей”, заяви в интервю Джоуи Пеня от най-горещите мъже в света Chippendales, малко преди гостуването на трупата в София на 17 април. 
 
Още през 80-те години Chippendales започват да си сътрудничат с най-известните сценографи и хореографи в света, които превръщат спектакъла им в истинско изкуство, смесвайки различни елементи от танцовите изкуства, кабарето и театъра. От този момент нататък всички спират да наричат момчетата от трупата просто “стриптийзьори”. 
 
Шоуто “Break The Rules”, което ще бъде представено в София, идва директно от Лас Вегас. Преди да пристигне у нас, то ще бъде представено в множество американски градове, както и в най-големите столици на Европа. 
 
 
“Основната цел на всяко наше шоу е да създаваме радост и най-вече - купонджийска атмосфера. Когато жените отидат да си купят билети, те очакват да се забавляват - ние им предоставяме именно това”, разкрива още чаровният Джоуи. “Има места, на които в началото на шоуто дамите са доста тихи и спокойни, но накрая винаги, абсолютно винаги, те са с широки усмивки и се забавляват”, продъжава танцьорът. “Случвало се е и продължава да се случва да ни предлагат пари за секс. Ние обаче сме Chippendales – джентълмени сме и не правим такива неща.” 
 
Chippendales ще представят шоуто “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.

Свързани новини

Родните дами на сцената на Chippendales

28.02.2017

И Tyson Beckford идва с Chippendales

17.02.2017

Chippendales се завръщат у нас

15.02.2017

Любимците на Mariah Carey отново у нас

07.02.2017


flash