Любимците на Mariah Carey отново с горещо шоу в България

Горещите Chippendales, които ще зарадват родните дами в месеца на жените март, са любимци на Mariah Carey и Ванеса Уилямс. Звездите са заклети фенки на ефектните танцьори и често посещават представленията им в Лас Вегас, като не пропускат възможност да се похвалят със снимки в социалните мрежи. Българските почитателки на възпламеняващите стрийптизьори също ще получат уникалната възможност да попаднат в прегръдките им на 18 март в Пловдивската Панаирна Палата 7 и на 19 март в зала EFE на хотел Маринела в София. 
 
Легендарната Mariah Carey попада случайно на шоу на Chippendales и остава истински впечатлена от незабравимото присъствие на танцьорите на сцената. Изпълнителката на “Hero” дори кани стрийптизьорите да се включат в хореографията на нейни участия. Общите им снимки в социалните мрежи събират хиляди позитивни коментари, а самата Mariah Carey признава, че трудно успява да устои на боговете на дансинга.
 
Шоуто на Chippendales “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. 
 
Билети и за двете дати на вълнуващото представление могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 50 лв. до 70 лв. за Пловдив и от 60 лв. до 80 лв. за София.

Свързани новини

Родните дами на сцената на Chippendales

28.02.2017

И Tyson Beckford идва с Chippendales

17.02.2017

Chippendales се завръщат у нас

15.02.2017

Chippendales: шоу като от Бродуей

05.04.2016


flash