Tinie Tempah пусна клипа към новия си сингъл “Girls Like" (видео)

След като миналата година отбеляза шести и седми хит, достигнал до първа позиция с “Not Letting Go" feat. Jess Glynne и “Turn The Music Louder", Tinie Tempah се завръща с новия си сингъл “Girls Like". 
 
В “Girls Like" текстът плавно се преплита с електронния ритъм на песента и поп звученето. Можем да чуем и прекрасния глас на шведката Zara Larsson, която миналата година достигна пета позиция в класациите с колаборацията си с MNEK “Never Forget You".
 
"Girls Like" е една от песните, които със сигурност ще включа в третия си албум. Записахме я в началото на годината с Nana Rogues, с когото работихме по “Junk Food", и беше много забавно да го накарам да направим парче специално за клубовете, фестивалите и високите позиции на класациите. Zara Larsson изпя своите вокали перфектно и смятам, че я очаква успешна кариера. Нетърпеливи сме за реакцията на феновете!", каза Tinie Tempah. 
 
 
"Видеото беше предизвикателство и за нас – искахме нещо, което никога не сме правили. Пътувахме до предградието Woodstock в Кейп Таун – една от най-красивите части на Африка, за да снимаме клипа и много от местните хора взеха участие, което придаде много различна енергия. Африка е част от наследството ми и във видеото исках да покажа част от себе си и света ми, които преди не съм успявал. Южна Африка наистина ме вдъхновява, както и хаус музиката, която се прави там, и в клипа пресъздадохме настроението с много танци и свежи движения", допълва изпълнителят.

Свързани новини

Tinie Tempah пусна две нови песни

23.01.2017

Tinie Tempah и Wizkid - “Mamacita”

05.07.2016

Tinie Tempah - “Girls Like”

26.02.2016

Tinie Tempah - “Lover Not A Fighter”

12.02.2014

Demonstration излиза след дни

01.11.2013


flash