Tinie Tempah пусна две песни от предстоящия си албум Youth (видео)

Tinie Tempah ни дава да надникнем в предстоящия му трети студиен албум Youth с две много различни песни - "Text From Your Ex" и "Chasing Flies".
 
Включваща страстния глас на американската R&B звезда Tinashe, "Text From Your Ex" съдържа същата магия, която сме свикнали да струи от хитовете на Tinie и е продуцирана от Jax Jones, който в момента завладява класации с "You Don’t Know Me".
 
Tinie обясни: ""Text From Your Ex" е за онези моменти от младостта, когато си мислиш че си супер готино момче, заобиколено от много момичета, и приятелката ти вижда съобщение на телефона ти – стомахът ти се свива, цялото ти самочувствие си отива през прозореца и си мислиш "човече, това беше краят". Ситуацията е от истинския живот, и знам че много хора ще могат да я отнесат към своите преживявания."
 
 
В пълен контраст, във втората песен - "Chasing Flies", Tinie представя радостта от нова връзка и как тя е повлияла възгледите му – нещо, което виждаме в текста: "I’d rather choose faith than the money and the fame combined.".
 
Tinie винаги има желание да накара нови артисти да изпъкнат, и в "Chasing Flies" включва шведката Nea. В парчето участват Tinie, Nea и продуцентът TroiBoy. ""Chasing Flies" притежава енергията на нещо ново. Това е история за младата любов и за желанието да правиш всичко с този човек."
 
 
Предстоящият да излезе албум Youth е записан в студиото на Tinie в Greenwitch – локация, намираща се само на 10 минути от мястото, където е израснал, вместо в центъра на музикалната индустрия на Лондон. Да определим мястото просто като студио, ще го омаловажи – малка къща, в която се зараждат всичките му музикални и модни идеи, място, където е обграден от семейство и приятели, които работят за лейбъла му Disturbing London.
 
Мястото му позволява и да подпомага нови таланти – най-значителния от които продуцентът Nana, който работи с Tinie по "Girls Like" (номинирана за BRIT в категорията Best British Single), и който подписа с издателската му компания Imhotep.
 
Албумът Youth на Tinie Tempah ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Tinie Tempah и Wizkid - “Mamacita”

05.07.2016

Tinie Tempah пусна клип към “Girls Like"

21.03.2016

Tinie Tempah - “Girls Like”

26.02.2016

Tinie Tempah - “Lover Not A Fighter”

12.02.2014

Demonstration излиза след дни

01.11.2013


flash