Madonna разголи фенка на концерт в Австралия (видео)

Madonna отново провокира своите фенове, като на последния си концерт в Бризбейн дръпна блузата на своя фенка и показа гърдите й пред публиката, пише bgnes.com. 
 
Звездата беше в австралийския град като част от турнето си "Rebel Heart", което завършва тази седмица. Във видео от концерта, публикувано в интернет, се вижда как Madonna вика лично момичето на сцената и коментира: "Тя е от онези момичета, на които просто ти се иска да им шляпнеш един по задника... и да им дръпнеш блузката", след което наистина дръпва бюстието й надолу и гърдите на момичето се виждат. "Упс, сексуално посегателство! Можеш да направиш същото и на мен, ако искаш", казва шеговито певицата. 
 
 
Според австралийски медии момичето е 17-годишната Josephine Georgiou. Вместо да се оплаче от поведението на Madonna или дори да я съди, тя споделя, че това е било "най-хубавият момент от живота й", тъй като е била на сцената с певицата. "Защо ми е да съдя Madonna за най-хубавия момент от живота ми? Беше най-страхотната вечер. Тя ме наричаше модел на "Виктория сикрет" през цялото време и бях на сцената, беше много ласкателно", казва Josephine. Тя също така добави, че не се чувства засрамена от случилото се и е изненадана от това какво внимание е привлякъл клипът.

Свързани новини

Madonna отново е режисьор

15.03.2018

Madonna изтегли от търг скандални писма

20.07.2017

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Madonna бясна на новия филм за нея

03.05.2017

Идва биографичен филм за Madonna

28.04.2017

Коментари


flash