Harry Styles се раздели с мениджмънта на One Direction

Момчетата не спират да ни уверяват, че нямат намерение да се разделят, но след напускането на Zayn Malik всяка стъпка встрани плаши феновете - а сега и Harry Styles наля масло в огъня на съмнението, че поема по пътя на бившия си колега.
 
В момента One Direction са в отпуск, като идеята е всеки от членовете да обърне повече внимание на себе си - Louis ще прекара повече време с новородения си син Freddie, а Niall ще попътува из Австралия. 
 
Harry Styles обаче сякаш има намерение да записва солови проекти - макар в съвсем скорошно интервю всички поотделно да отрекоха изрично, че имат такива идеи. Трудно е обаче да се интерпретира по друг начин решението му да се раздели с досегашния мениджмънт на групата, Modest Management. 
 
По повод подписването му на нов договор с Jefferey Aztoff, бившият мениджърски екип спортсменски съобщи само: "Harry е абсолютен джентълмен и знаем, че нашият добър приятел Jeffrey Azoff ще се погрижи за него. С нетърпение очакваме да отворим заедно бутилка вино следващия път, когато са в Лос Анджелис."
 
На този етап няма коментар как това ще се отрази на динамиката в групата.

Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash