Jess Glynne пусна клипа към “Ain’t Got Far To Go” (видео)

Малко след новината, че британката е номинирана за три награди BRIT, Jess Glynne представя видеото към новия си сингъл “Ain’t Got Far To Go”. 
 
 
Имаща зад гърба си най-добре продавания албум за 2015, тя връхлетя в новата година с парчето “Ain’t Got Far To Go” – свежото продължение на “Hold My Hand” и “Don’t Be So Hard On Yourself”. Видеото към новата песен е режисирано от Declan Whitebloom, с когото Jess работи по “Take Me Home” и “Don’t Be So Hard On Yourself”. За разлика от това, което виждаме в тях, на кадрите на новия клип Jess е в Куба.
 
Певицата коментира: "“Ain’t Got Far To Go” е много специална песен за мен. Беше ключова за създаването на албума, тя беше тази, която събра всичко в едно и не мога да благодаря достатъчно на Knox Brown за помощта. Изглеждаше толкова подходящо да снимаме видеото в Куба – цветовете, пътешествието, хората – всичко беше прекрасно. Срещнахме невероятни хора, които бяха толкова чаровни, мили и отворени към идеята за работа, че песента стана за тях. За пореден път в песента живот вдъхнаха Declan и Jolene и мисля, че това е любимото ми видео досега. Надявам се и на вас да ви хареса!”
 
В момента минават най-големите й изяви досега в Щатите, а през февруари тя ще се върне в Обединеното кралство, за да оглави изцяло разпродаденото си турне, което включва две изпълнения в Brixton Academy. След това ще разберем с колко награди BRIT си е тръгнала от церемонията (номинирана е за  най-добър солов артист, най-добър сингъл в Обединеното кралство с “Hold My Hand” и най-добра изгряваща звезда в родината си) и ще я видим на една сцена с Adele, Justin Bieber, Coldplay и други звезди.
 
Албумът I Cry When I Laugh на Jess Glynne е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019

Jess Glynne и Jax Jones с нов сингъл

29.05.2019

Jess Glynne - "No One"

22.02.2019

Jess Glynne - "All I Am"

20.08.2018


flash