Виж трогателния клип към "One Touch" на Jess Glynne и Jax Jones (видео)

Докато има изпълнения на най-големите стадиони във Великобритания със Spice Girls, Jess Glynne сподели видеото към настоящия им хит сингъл с Jax Jones "One Touch".
 
Зареден със знаковите за Jess соул вокали и денс продуцирането на Jax, парчето "One Touch" показва двете поп величия на Великобритания как се срещнат в един напоен със слънце пиано-хаус химн, докато и Jess, и Jax се подготвят през следващите месеци да посетят многобройни фестивали по целия свят. 
 
 
Придружаващото видео, което излезе, разказва докосваща сърцето история, чиято тема е семейството и връзките в него. "Ние сме възхитени, че Jess избра да сложи пред прожектора толкова важна тема като приемната грижа. С 65 000 деца, живеещи в приемни семейства всеки ден във Великобритания, ние имаме нужда от общество, което като цяло да разбере какво значение има приемната грижа за живота на тези деца, и видеото е страхотна платформа да се представи идеята за приемната грижа пред нова публика", пишат The Fostering Network в свое извление.
 
И добавят: "Докато за някои деца животът в детски дом може да бъде най-подходящата опция дългосрочно, ние знаем, че живеенето в приемно семейство ще бъде най-добре за болшинството от децата в нужда. Ето защо ние се нуждаем от още 8 600 приемни семейства само за тази година и е фантастично, че това видео показва, че млади, самотни хора също могат да станат приемни родители."
 
Jess сега е единствената британска изпълнителка, която някога е имала 7 #1 сингли, заедно с 2 #1 албума, и бързо се превръща в ултимативната модерна британска поп звезда, която без усилия преминава между поп, соул, R&B и хаус музиката. Тя вече е на своето първо турне по стадиони - като подгряващ изпълнител за Spice Girls. 

Свързани новини

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Чуй новата музика тази седмица

16.08.2021

Горещият Jax Jones с дебютен албум

13.09.2019

Jax Jones представя дебютния си албум

05.08.2019

Jess Glynne и Jax Jones с нов сингъл

29.05.2019


flash