Ellie Goulding попадна в инцидент след като колата й затъна в езеро

Ellie Goulding едва избегнала сериозна опасност по време на скорошно пътуване в Норвегия, след като колата, в която пътувала, затънала в заледено езеро, почти приклещвайки я под водата.
 
Британската звезда била в Европа по-рано този месец, когато високопроходимият джип, в който се возила, получил повреда насред възможно най-неблагоприятните атмосферни условия. Фотографът Conor McDonnell, който придружавал изпълнителката по време на пътуването й, пръв разказа за страховитото преживяване в акаунта си в Instagram, публикувайки снимка на затъналата кола и добавяйки, че са щели да се озоват под водата и те, ако не били изпълзели своевременно през шибидаха.
 
По-късно Ellie сподели същата снимка в своя акаунт, с допълнението “Спомен от преди няколко седмици, когато аз и Conor McDonnell почти потънахме в езеро при -30 градуса… Да имам предвид занапред: не шофирай ВV206 над замръзнало езеро”. Тя обаче не позволи на преживяването да повлияе на плановете й и продължава с планираните дати от турнето си.

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Ели Гулдинг снима видео в София

20.06.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Ellie Goulding ще става майка

25.02.2021


flash