Theo Hutchcraft от Hurts почти загубил окото си при снимки

Theo Hutchcraft, половината от дуета Hurts, почти загубил окото си при заснемането на новото им видео, след като се спънал, паднал по стълбище и се стоварил върху желязна порта.
 
Английското дуо филмирали клип към новия си сингъл, ирочнично озаглавен "Blind", когато Hutchcraft се спънал и пострадал от сериозни наранявания. "Тичах и паднах от върха на стълбата, право надолу, та върху една желязна порта. Отървах се с 8 шева, но почти загубих окото си. Беше доста гадно. Бяхме в Испания и отидох в спешното, целият в кръв".
 
По време на прегледа изпълнителят разбрал какъв късмет е извадил: "Докторът ми каза, че ако съм бил уцелен само половин сантиметър по-встрани, съм щял да загубя окото си. Упойката не ме хвана, така че усещах всеки шев - беше крайно неприятно, така че казах на екипа "Изкарайте ме от тук, така или иначе снимаме - синьо око и шевове само ще добавят към драматичния ефект".
 
 
Приятелите му обаче не показали никакво съчувствие: "Всеки път, когато се опитах да разкажа какво се е случило, ме прекъсваха и питаха дали всъщност не съм намигнал на погрешното момиче."
 
"Blind" е вторият сингъл на Hurts от последния им албум Exile, който излезе на 12 март.
 

Свързани новини

Hurts се завръщат с нов албум наесен

13.08.2020

Hurts издават нов албум този месец

04.09.2017

Hurts са хедлайнер на Sea Dance Festival

22.03.2016

Hurts пускат новия си албум днес

09.10.2015

[видео] Calvin Harris - "Under Control"

22.10.2013


flash