Eros Ramazzotti отстъпи на феновете собствените си места за концерта

Концертът на Eros Ramazzotti в София на 26 септември беше изцяло разпродаден месец преди събитието. След като научава радостната новина, самият изпълнител решава да се откаже от местата, които по договор се пазят от организаторите за неговия мениджмънт.
 
Въпросните места са точно сто на брой, седящи и по личното желание на Eros, който няма търпение отново да се срещне с българската публика, ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim на цена от 80 лв., за да могат колкото се може повече фенове да видят любимеца си на живо. Това ще бъде и последната възможност за закупуване на билет за едно от най-очакваните музикални събития тази година у нас. Пасът за шоуто се оказа най-горещият за гостуване на международна звезда тази година у нас, като седящите места бяха разграбени от феновете още в началото на лятото. 
 
Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и по една в Любляна и Клуж-Напока преди да “акостира” на 26 септември в Арена Армеец, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия и с подкрепата на Италианския културен институт в София. 
 
Последните пропуски за концерта на Eros Ramazzotti в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн тук

Свързани новини

Ерос Рамацоти представи втори сингъл

29.08.2022

Ерос Рамацоти с нов сингъл

24.06.2022

Билетите за Ерос - вече в продажба

23.06.2022

Eros Ramazzotti пристигна в България

01.10.2019

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018


flash