Музика и адреналин на Bansko Beat Music този уикенд

"Колкото повече, толкова повече!” – това е максимата и на Bansko Beat Music Experience. Шведите от Гьотеборг Little Dragon идват в България в петък, за да покажат защо малките неща в живота са най-съществените. Избягай от града и хващай гората, официалното откриване на летния сезон в планината е този уикенд в Банско. 
 
Организаторите взеха дръзкото решение да "разчупят” правилата, да вдигнат адреналина на публиката и да разнообразят музикалното събитие със специална зона за игри. Те ще се случват по време на DJ-сетовете и паузите между музикалните изпълнения, като записването за участие в тях ще се прави предварително. "Стената“ и "360°“ ще се погрижат за покачването на адреналина на всички посетители.
 
Предвидени са "зверски” добри забавления със слаклайн и колела, с които ще се реализират различни надпревари за най-смелите от нас. Ще има и най-разнородни щандове с много стоки за екстремни преживявания и фреш бар. Лятото ще бъде открито със звездните пътешественици - James Arthur, Mo 'Kalamity and The Wizards, "черешката” на фестивала Little Dragon, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Mo’ Horizons, DJ DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz, Selector Rosen, Jeremy? и Поли Генова, която освен водещ на събитието, ще изпълни и някои от любимите песни на публиката. 
 
Историята на Little Dragon започва през далечната 1996 и продължава до днес. Почти двадесетгодишната симбиоза си е своеобразен рекорд за екип от музикалната гилдия, но те си имат специални техники за разбирателство – огромно чувство за хумор, купища талант и няколко капки магия. 
 
Синоптиците обещават 10 и 11 юли да са ясни и незабравими. Входът на Bansko Beat е свободен и фестивалът ви очаква на централния площад в Банско.

Свързани новини

Наближава Bansko Beat Music Experience

28.06.2016


flash