Давид Гета си партнира с OneRepublic за мощния нов сингъл "I Don’t Wanna Wait"

Давид Гета продължава да издава хитове с новия си сингъл "I Don’t Wanna Wait" заедно с OneRepublic. 
 
"I Don’t Wanna Wait" е готов да бъде още един невероятен успех за френския изпълнител, който прави еуфоричен припев със заразителна мелодия, докато непогрешимите вокали на фронтмена на OneRepublic - Райън Тедър, осигуряват трогателния текст.
 
 
В края на 2023 OneRepublic пуснаха "Dear Santa" за празничния сезон. По-рано през годината OneRepublic издадоха "Runaway" и "Mirage (за Assassin's Creed Mirage), първите нови песни, които групата издаде след техния хит "I Ain't Worried", който беше включен в хитовия филм "Top Gun: Maverick" и може да се похвали с над 3 милиарда стриймвания.
 
Давид Гета се изкачи до един от най-стриймваните изпълнители в Spotify в световен мащаб, с над 42 милиарда глобални стриймвания и продажба на над 50 милиона записа по целия свят. В кариерата си той е избиран за "Най-добрия диджей в света”, в желаната анкета на DJ Mag 'Top 100' три пъти и е един от най-успешнo стриймваните артисти, достигайки челни позиции в класациите на I-Tunes в над 113 държави и постигайки над 24 милиона глобални последователи в Spotify.
 
Миналата година международната звезда спечели наградата "Денс песен на годината" за последния си хит "I’m Good" на Музикалните награди на IHeartRadio, където преди това беше обявен за "Денс изпълнител на годината". Той също така получи награди за "Най-добро електронно изпълнение" на MTV EMA за 2023 г., "Диджей на годината" на музикалните награди на NRJ, продуцент на годината на миналогодишните награди Brit и продуцент №1 от 1001Tracklists, продължавайки да затвърждава статута си на самият връх сред всички диджеи.

Свързани новини

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Със своя пионерски "Future Rave" звук

08.08.2023

Биби Рекса и Давид Гета с нов дует

07.08.2023

Ново от гениалния диджежй

11.04.2023

Двамата отново заедно

15.02.2023


flash