"Кажи ми вече всичко“ на VenZy и Били Хлапето излезе в оригинал

След тримесечен престой по върховете на еърплей чартовете, "Кажи ми вече всичко“ на VenZy и Били Хлапето излиза в оригинален вариант. За разлика от ремикса на DiMO BG, оригиналната версия е с по-меланхоличен, прочувствeн саунд и откровен текст, като това дава идея на режисьора Виктор Антонов да заснеме ексклузивни кадри за нея и да създаде алтернативен финал на видеото.
 
 
Двамата артисти работиха заедно за първи път по "Кажи ми вече всичко“. Музиката е на Algoriddim и Илия Григоров, текстът – на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, a аранжиментът на оригиналната версия е на Algoriddim. Творческият процес по направата на емоционалното парче е дълъг и мащабен - музиката е резултат от общите усилия на Algoriddim и Илия Григоров, а VenZy съвсем спонтанно се включва в проекта, който по начало бил предназначен за солов трак на Били Хлапето. С течение на времето, песента придобива форма и постепенно се появява текста, в който се включва и Графа като автор.
 
Вдъхновени от успеха и това как публиката приема тяхната работа, Venzy и Били вече работят по нови проекти, за които феновете им тепърва ще чуят, а за момента ще могат да се насладят на оригиналната версия на първата колаборация на любимците си.

Свързани новини

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

VenZy с нов клип

01.09.2022

"Момчетата с чашите" с нова песен

29.06.2022

VenZy е гласът на Disney по Коледа

04.11.2021

VenZy казва “Не Спирай” с нов албум

12.05.2021


flash