VenZy е гласът на коледната кампания на Disney у нас

Disney представи коледната си реклама и постави началото на празничния сезон.
 
"Нов татко" е 3-минутно филмче за сплотеността на семейството и силата на историите. То е част от кампанията "Време е да сме заедно" и е продължение на миналогодишното видео "Лола", което показа как традициите се предават от поколение на поколение. 
 
 
Като продължение на коледната реклама от 2020, която събра повече от 106 милиона гледания, тазгодишният спот показва вече порасналата Никол, внучката от "Лола", и двете ѝ деца Макс и Ела, когато новият им доведен баща Майк се нанася в дома им.
 
В основата на сюжета е една много специална книга с приказки, която Макс има от родния си баща. От страниците ѝ излизат герои на Disney и Pixar, които събуждат въображението и удивлението на членовете на семейството. Книгата показва как историите имат силата да заздравят още повече семейните отношения и да създадат вълшебно изживяване за всички. 
 
Зрителите ще проследят емоционалния път на семейството, докато то се подготвя за коледните празници, следвайки вече утвърдени традиции и създавайки нови. 
 
Двукратният носител на "Грами" Грегъри Портър изпълнява "Love Runs Deeper" – оригиналната песен към краткото филмче. Тя замества диалозите в историята и предлага музикален поглед към случващото се през очите на доведения баща Майк. Българската версия на саундтрака към рекламата се казва "Любовта има път" и се изпълнява от талантливия VenZy, който беше избран от Disney да бъде посланик на кампанията на местно ниво. 
 
 
"Празничната ни кампания тази година се фокусира върху силата на историите и идва, за да ни напомни, че най-важното на Коледа е да бъдем заедно независимо от обстоятелствата. Затова вярваме, че всеки ще се припознае в посланията на тазгодишната кампания и ще открие нещо за себе си", заяви Ирина Тотова, вицепрезидент и генерален мениджър на Disney за Балканите.
 
"Изключително съм щастлив, че участвам в тази вдъхновяваща кампания. Нейните послания изцяло кореспондират с моите ценности, тъй като аз наистина вярвам, че любовта винаги намира своя път. Краткото филмче и песента са изключително въздействащи и се надявам, че ще успеем да докоснем сърцата на хората и да им напомним колко важно е да ценят радостните моменти със семействата си", коментира VenZy, който изпълнява българската версия на "Love Runs Deeper". 

Свързани новини

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

VenZy с нов клип

01.09.2022

VenZy казва “Не Спирай” с нов албум

12.05.2021

VenZy с акустична версия на “Само ти”

06.08.2020

VenZy написа песен за George Floyd

01.06.2020


flash