Михаела Филева и VenZy празнуват 10-годишен юбилей с обща песен

Михаела Филева и VenZy представиха новата си дуетна песен "Bésame, mi amor", с която отбелязват 10-годишнината от първата си среща на музикална сцена. 
 
През 2013 година излезе тоталният хит "Опасно близки", който и до днес има своето място в сърцата на феновете и българския ефир.  В списъка на най-добрите песни на новото време има още две песни, в които Михаела и VenZy са в колаборация – "А дано, ама надали" (трио с Графа) и "Бойкот".
 
"Bésame, mi amor" е създадена по време на лагера за писане на музика, организиран по идея на Михаела като творчески хъб, на който български и международни автори сътвориха страхотен материал за новия ѝ албум "96", който излезе през октомври. По музиката работят Искрен Тончев, Литенс Нилсон и Густен Далквист, а текстът е на Михаела Филева.
 
Песента може да се определи като "глътка свежест" в българската музика. Тракът завладява с фънки ритъм, закачлив текст и комбинацията от любимите гласове на Михаела и VenZy.
 
 
Видеоклипът на "Bésame, mi amor" е шестица от тотото за снимачния екип и причина за страдания на участниците в него. Сниман е в единствената ноемврийска нощ на 2023 година, през която в цяла София валя красив бял сняг и затрупа града. Графикът на снимките беше забавен от тежките метеорологични условия, а участниците в него стоически устояха на студа и снега, който не спираше да вали. Резултатът обаче, заснет от тандема Свилен Славов и Виктор Добрев, определено си заслужава. Както в повечето проекти на Михаела и тук виждаме танцьорите от RiO Crew с хореограф Радостина Точева.

Свързани новини

Ново от Михаела Филева

14.06.2024

Михаела Филева представи La música

10.06.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024


flash