Новият албум на Snoop Dogg излиза на 12 май (видео)

Bush, новият албум на Snoop Dogg, излиза на 12 май от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 
 
Bush е изцяло продуциран от Pharrell Williams и е общ проект на двете криейтив компании на артистите - Doggystyle Records и i am OTHER. Култовото партньорство между старите приятели идва след редица успешни колаборации в студиото, които водят началото си преди повече от десет години. Сътрудничеството започва, когато двамата си обещават да върнат обратно в песните липсващия позитивен дух в съвременната музика, създавайки парчета, посветени на по-доброто настояще и идеалистичното бъдеще.  
 
Смесица от фънк с R&B и поп звучене, Bush се разкрива в целия си "фънкарски блясък”, казва самият Snoop и допълва: "Албумът е тотално различен от всичко до момента, което съм правил”. Продукцията на Pharrell прелива от енергия, а вокалите и изпълненията на Snoop са с характерното за него лежерно звучене. Освен това, албумът включва и редица изненадващи колаборации с Charlie Wilson, Kendrick Lamar, Rick Ross, Stevie Wonder и T.I. 
 
Неотдавна хип хоп легендата представи видеото към най-новия си сингъл от албума “So Many Pros" - трибют към ърбан филмите от 70-те години на 20 век. Режисьор на видеото е François Rousselet, работил с Kanye West и Jack White. Актрисата Felicia Pearson от класическата криминална тв драма на HBO, "The Wire", също участва във видеоклипа. 
 
 
С повече от 35 милиона албуми продадени по цял свят, Snoop Dogg доминира на  музикалната сцена вече повече от десет години и е сред най-популярните и уважавани музиканти днес. Успешните превъплащения на Snoop в сферата на музиката, киното, телевизията, модата, технологиите, както и създаването на младежкия турнир по американски футбол "Snoop Youth Football League“, продължават да го отличават като всестранно изявен творец, предприемач и филантроп. 

Свързани новини

Снуп Дог ще отразява Олимпийските игри

08.01.2024

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg

29.08.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Snoop Dogg част от "California Dreaming"

14.02.2017


flash