Orlando Bloom продава жилището си заради Taylor Swift

Актьорът Orlando Bloom продава имот в Ню Йорк само шест месеца след купуването му, заради съседката си Taylor Swift, пише бгнес. Orlando Bloom повече не може да живее в жилището си за 5,5 милиона долара, след като певицата се преместила в квартала и започнала да привлича вниманието на прекалено много папараци и фенове.
 
25-годишната Swift е известна с лудия си начин на живот, многото си приятели и шумни партита. Нейни редовни посетителки са Selena Gomez и Karlie Kloss, които привличат прекалено много репортери и фотографи в квартала, оплакал се Bloom. За голямото внимание към тази част на града роля има и рождения ден на Taylor през декември, на който присъствали звезди като Beyonce и Jay-Z. Оттогава папараците просто не изпускали от внимание улиците на квартала, в който Bloom се преместил за спокойствие, далеч от хаоса и почитателите.
 
Звездата от "Карибски пирати" предпочита да избягва прожекторите и пази от тях личния си живот. За това според негови близки той е решил да продаде имота и да потърси уединение другаде. 

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash