Графа и Михаела Филева представиха общ сингъл (видео)

Вчера беше официалната премиера на дуетния сингъл на Графа и Михаела Филева "На ръба на лудостта“. Сингълът и видеото бяха представени официално едновременно онлайн, в ефир и на живо пред феновете. Това е първият проект, в който Графа и Михаела Филева си партнират равностойно като дует, след колаборацията им в "А дано, ама надали“, където участва и VenZy. 
 
 
Графа написва демото на песента преди две години, но сега настъпва момента, в който се реализира в дует, тъй като продуцентът намира идеалния партньор за песента в лицето на Михаела Филева. Музиката и аранжиментът на парчето са изцяло на Графа, а текстът е написан от Графа и Илия Григоров. Видеото е на режисьора Виктор Антонов, а зад камерата застава операторът Радослав Гочев. 
 
На сцената Графа и Михаела Филева споделиха, че работата по проекта е била огромно удоволствие и за двамата и обявиха, че ще направят кратко клубно турне, в което ще представят песента на живо. Михаела изпълни вълшебен акустичен концерт специално за посетилите събитието, който беше препратка към първия ѝ самостоятелен концерт на 28 май, когато певицата ще представи дебютния си албум в Sofia Live Club. 

Свързани новини

Певицата изпраща годината с нов хит

23.12.2022

Графа с ново стилно видео

13.10.2022

Графа стана хит в Чехия

05.10.2022

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022


flash