Justin Bieber се разкая за арогантното си поведение (видео)

Justin Bieber публикува публично извинение за своето "арогантно" и "суетно" поведение през последните няколко години, пише бгнес.
 
В последно време изпълнителят стана по-известен със своето буйно поведение, отколкото с музиката си. Той неведнъж се сблъскваше с полицията заради скандали в нощни клубове, вандализъм и шофиране в нетрезво състояние. В своето видеообръщение, записано след гостуването му при Елън, Bieber е сам в тъмното и с приглушен глас се извинява за своите предишни прегрешения, разкривайки, че само се е "преструвал" на лошо момче.
 
 
 
“Преди минути бях в ефир и не ми се иска да изглеждам арогантен или надут и самонадеян - общо взето, както се държах в последната година и половина. Не съм този, на който се преструвах. Като казвам "преструвах", имам предвид, че често се правим на нещо, което не сме, за да прикрием какво наистина чувстваме в себе си. А у мен имаше доста конфликтни чувства. Да растеш в този бизнес е трудно. Всъщност, да растеш само по себе си е трудно. И се чувствах неловко. Усещах, че хората ме съдят, а ми се иска да знаят колко ми пука наистина, колко са важни хората за мен и как аз не съм човек, който наистина би казал "Не ми дреме за нищо", разбирате ли? Не съм такова хлапе. Аз съм човек, който искрено се интересува от другите. Въпреки че не мога да променя нещата, които вече съм извършил, искам да оставям добро впечатление у хората, да съм внимателен, грижовен и мил. И макар да има хора, които ме наричат мекушав, така ме е възпитала майка ми”, казва изпълнителят.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash